Jasnovidci

JasnovidciJasnovidnost spada med paranormalne sposobnosti. Osebam, ki imajo moč gledanja v preteklost in prihodnost, imenujemo jasnovidci. Takih oseb je zelo malo, vendar pa vsekakor obstajajo. V preteklosti so jasnovidci nosili naziv prerokov. V zgodovini človeštva je znanih nekaj imen, med najznamenitejšimi pa je vsekakor Nostradamus.

Nekateri jasnovidni ljudje med prerokovanjem uporabljajo dodatne informacije in sredstva, kot so datum rojstva, krogle, imena, nihala in tarot karte, medtem ko drugi ne potrebujejo ničesar. Da bi se pojavila vizija in ustvarila potrebna energija med jasnovidcem in določeno osebo, je potrebna močna koncentracija. Večina jasnovidcev svoje sposobnosti odkrije v zgodnji mladosti, skozi različne prikaze. Verovanje v jasnovidnost in jasnovidce prihaja iz območja Grčije, razširilo se je preko Azije in Egipta, kjer so to sposobnost povezovali z božansko religijo. Jasnovidnost pogosto povezujejo s tretjim očetom, čeprav do danes ni odkrit vzrok, kako in pri kom nastaja ter ali se ta sposobnost lahko naknadno razvije s pomočjo meditacije in treningov.

Od jasnovidca ne pričakujte nekaj nerealnega, kot je na primer gledanje skozi zid ali zaprta vrata. Jasnovidnost bo pomagala tistim ljudem, ki resnično iščejo odgovore in verovanje. Človeka se ne sme prestrašiti s tragedijo, temveč ga je treba naučiti, kako naj se ji izogne. Najpogostejša vprašanja, ki jih ljudje postavljajo, so povezana z ljubeznijo, financami, zdravjem in službo.

Jasnovidnost ni samo vizija in slika, ki jo vidi jasnovidec, ona je tudi skupek značilnosti, ki so povezane s psihološkimi, mentalnimi in emocionalnimi občutki.