Polica zasebnosti

Informacija o zbiranju in obdelavi osebnih podatkov

Ta informacija opisuje principe obdelave osebnih podatkov, ko Maratela mreže d.o.o. daje storitve preko elektronske/telefonske komunikacije. V primeru neusklajenosti bodo imela ta pravila prednost pred drugimi določbami, ki se nanašajo na obdelavo osebnih podatkov in ki se nahajajo v splošnih pogojih.

Vodja obdelave osebnih podatkov

Za obdelavo osebnih podatkov je odgovoren:

MARATELA MREŽE d.o.o. za storitve
Naslov: Lonjica (Grad Vrbovec), Lonjica 33
OIŠ: 99579721096
MŠS: 080791126
E-mail: info@maratela-mreze.hr

Podlaga in namen obdelave – katere podatke obdelujemo in zakaj?

Izvajanje pogodb oziroma izvajanje storitev

Vaše osebne podatke obdelujemo, da bi lahko za vas opravljali storitve. Predpogoj za uporabo naših storitev je, da ste polnoletni. Pred začetkom izvajanja storitev Vas bomo zaprosili, da s klikom na ustrezno polje na spletni strani ali s konfirmacijo pri telefonski komunikaciji potrdite, da ste starejši od 18 let. Da bi vam lahko ponudili ezoterijsko storitev (tarot/astrologija/svetovanje in pod.), nam morate dati informacijo o datumu, času in kraju rojstva osebe, za katero se izvaja navedena storitev. V primeru, da se sami odločite, da boste z nami podelili več informacij, teh informacij ne bomo uporabljali izven komunikacije z Vami.

Operaterji ali tretje osebe ne morejo videti telefonske številke, katero uporabljate za komunikacijo z nami, čeprav se to telefonsko številko shrani na našem serverju in pogled v ta podatek imajo samo za to pooblaščene osebe.

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo tudi za reševanje Vaše pritožbe zoper izvedeno storitev ali zato, da bi odgovorili na neko izmed Vaših zahtev. Nismo vnaprej določilo oblike pritožbe ali zahtevkov, saj je količina obdelovanih podatkov odvisna od Vas. Običajno obdelujemo informacije o osebnem imenu predlagatelja zahtevka/pritožbe, odvisno od predmeta zahtevka pa tudi telefonsko številko, s katere je realizirana komunikacija, čas komunikacije in pod.

Obdelava podatkov je za navedene potrebe nujna za izvajanje storitev na podlagi Vašega zahtevka. Če name ne želite dostaviti navedenih osebnih podatkov, vam ne bomo mogli ponuditi storitev.

Privolitev

Ako želite da od nas dobivate dodatne informacije o naših storitvah, ponudbah ali podpore pi uporabi naših storitev, Vas bomo na podlagi Vaše privolitve Vaše podatke uvrstili na seznam prejemnikov vsebin, za katere ste se prijavili.

Vi lahko kadarkoli umaknete privolitev za dobivanje navedene vsebine tako, da nam pošljete SMS sporočilo STOP ali s klikom na ustrezen link, o čemer boste podrobno obveščeni pri prijavi za ustrezno vsebino.

Obdelovalci podatkov, deljenje s tretjimi osebami

Obdelovalci podatkov so naši poslovni partnerji, s katerimi sodelujemo, da bi Vam lahko ponudili storitve.

Sodelujemo s podjetji znotraj Evropskega ekonomskega prostora (EEP), če pa to ni možno, potem izbiramo partnerje, ki omogočajo adekvaten nivo zaščite osebnih podatkov. S pogodbenimi klavzulama še dodatno zagotovimo zaščito osebnih podatkov (določanje namena, dajanje navodil za uporabo in zaščito podatkov, prepoved uporabe podatkov za druge namene in pod.). Če se odločimo za sodelovanje s partnerji, ki so zunaj EEP, v državah, za katere Evropska komisija (EK) ni sprejela sklepa o adekvatnosti, varujemo obdelavo podatkov s standardnimi pogodbenimi klavzulami, odobrenimi s strani Evropske Komisije.

Obdelovalce angažiramo na področju IT in telefonske/elektronske podpore, da bi lahko izvajali storitve preko elektronskih komunikacijskih kanalov in za druge eventualne podpore za izboljšanje izvajanja storitev.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@maratela-mreze.hr.

Obdobje shranjevanja podatkov

Telefonske razgovore ne snemamo. Podatki, potrebni za izvajanje storitev, ki so zabeleženi med razgovorom (vnesti v aplikacijo, ki jo uporabljajo naši operaterji, zapisani in pod.) so shranjeni samo med izvajanjem storitve in se izbrišejo takoj po končanem razgovoru.
Informacija o telefonski številki, s katere je prejet klic ali s katero se komunicira preko SMS, kakor tudi informacija o trajanju klica in številu poslanih SMS sporočil, so shranjeni na strežniku telefonskega operaterja in na strežniku našega ponudnika IT storitev, ki se nahaja na Hrvaškem. Ti podatki so shranjeni izključno za potrebe določanja časa trajanja klica ali števila SMS sporočil, vse navedeno pa za potrebe pravičnega zaračunavanja storitev in za primer eventualnega spora, v skladu z zakonom. Ta informacija se na strežniku ponudnika IT storitev hrani 6 mesecev, nato pa se samodejno izbriše.

SMS sporočila se hranijo med izvajanjem storitve in ostanejo shranjena na strežnikih, kjerjih uporabljamo še 12 mesecev po opravljeni storitve.

Če zakon tako predpisuje, se lahko določene podatke hrani tudi dlje časa.

Ukrepi za zaščito podatkov

Izvajamo razumne organizacijske in tehnične ukrepe, da bi zaščitili podatke, ki jih obdelujemo, pred zlorabo, neavtorizirano obdelavo, odkrivanjem ali uničenjem.

Uporabljamo varne strežnike, pristop do podatkov in strežnikov pa je omejen samo na avtorizirane osebe, z ustreznimi zaščitnimi ukrepi, naši zaposleni in sodelavci pa so usposobljeni za ravnanje z osebnimi podatki.

Za več informacij o tehničnih ukrepih, ki jih izvajamo s ciljem zaščite osebnih podatkov, nam lahko pošljete zahtevek na info@maratela-mreze.hr.

Vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov

Pravica do pristopa: Lahko dobite potrdilo, ali se Vaši osebni podatki obdelujejo in če se, lahko dobite pristop do takšnih osebnih podatkov in informacije o sami obdelavi (namen, kategorija osebnih podatkov, deljenje s tretjimi osebami, obdobje shranjevanja in pod.).

Pravica do popravkov: Če obdelujemo Vaše osebne podatke, ki so nepopolni ali netočni, lahko od nas kadarkoli zahtevate, da jih popravimo ali dopolnimo. Kadar obdelujemo osebne podatke samo med izvajanjem storitve (npr. med telefonskim razgovorom), lahko zahtevate popravek med izvajanjem storitve.

Pravica do izbrisa: Po preteku obdobja shranjevanja podatkov in ko ne obstajajo drugi zakonski razlogi za shranjevanje podatkov, podatke izbrišemo. V primeru, da bi protipravno obdelovali Vaše podatke – po preteku obdobja shranjevanja in ko obdelava predstavlja nesorazmerno poseganje v Vaše interese, lahko zahtevate, da takšne izbrišemo.

Pravica do omejitve obdelave: Od nas lahko zahtevate omejitev obdelave svojih podatkov v primeru, da je prišlo do protipravne obdelave, lahko pa zavrnete izbris in namesto tega lahko zahtevate omejitev uporabe podatkov; če Vaših osebnih podatkov več ne potrebujemo ali če jih potrebujete Vi, da bi lahko predložili, uresničili ali obrazložili pravni zahtevek v zvezi z zaščito ali obrambo Vaših pravic (v sodnem ali drugem postopku).

Pravica do možnosti za prenos podatkov: od nas lahko zahtevate, da Vam dostavimo vse Vaše osebne podatke (če jih imamo) u elektronski obliki, ki jih nato lahko izročite katerikoli drugi entiteti. Mi Vaših osebnih podatkov ne moremo prenesti neposredno drugi entiteti.

Pravica do pritožbe: Če menite, da smo pri obdelavi Vaših podatkov prekršili predpise o zaščiti podatkov, se nam lahko obrnete zaradi reševanja nesoglasij. Vsekakor imate pravico vložiti pritožbo pri hrvaški Agenciji za zaščito podatkov in nadzornemu organu znotraj EU.

Posamezne navedene pravice se ne more uresničevati, če so podatki obrisani, na primer, osebne podatke, pridobljene pri izvajanju storitev po telefonu izbrišemo takoj po opravljeni storitvi. V takšnem primeru lahko dobite samo informacije o tem, ali se Vaši osebni podatki obdelujejo ali pa ne in informacijo času klica z določene telefonske številke.

Uporaba piškotkov

Da bi naša spletna stran pravilno delovala, da bi lahko še naprej izboljševali strani in naše storitve in za izboljševanje vaših izkušen, spletna stran uporablja piškotke (cookies). Za več informacij o piškotkih preberite našo Politiko piškotkov (Cookie Policy).

Kako lahko stopite v stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja ali če želite uresničiti neko izmed navedenih pravic, nas lahko kontaktirate na info@maratela-mreze.hr.

 • Tea / Kod 82
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Alba / Kod 24
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, CROWLEY, VISAK, MOLITVE, PODIZANJE ENERGIJE

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Irida - Magdalena / Kod 36
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, JIJING, ARHETIPSKI KOTAČ, PRAKTIČNA INTUICIJA, KROMOTERAPIJA, BIBLIOTERAPIJA (TERAPIJA ČITANJEM I PISANJEM), NUMEROLOGIJA, RADIESTEZIJA

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Mirta / Kod 116
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min